Alles over Flex-in

Flex-in Uitzendgroep, bewijs van kwaliteit

Om de kwaliteit van Flex-in Uitzendgroep nog meer daadkracht bij te brengen laten wij ons jaarlijks door diverse instanties op verschillende aspecten keuren. Op deze manier bent u ervan verzekerd van een kwalitatieve en professionele dienstverlening. Ook zijn wij lid van belangrijke overkoepelende organisaties in onze branche. Daardoor blijven wij constant op de hoogte van internationale ontwikkelingen en zorgen we voor een constante professionalisering binnen ons vakgebied.

FLEX-IN behaalt het VCU certificaat glansrijk! Wat is VCU? VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en komt voort uit VCA. VCA is er voor aannemers en richt zich op veiligheid, gezondheid en milieu.

Flex-in is NEN (4400-1 & 4400-2) gecertificeerd door Stichting Normering Arbeid (SNA). Het keurmerk van SNA is het keurmerk voor alle uitzendonderneming en (onder)aannemers van werk. Zoals op de website van SNA staat aangegeven is Flex-in Uitzendgroep beoordeeld op hun verplichtingen uit arbeid.

In navolging op het SNA-keurmerk is Flex-in Uitzendgroep ook in het bezit van het keurmerk van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen, het NBBU. Deze organisatie ziet erop toe dat Flex-in Uitzendgroep een betrouwbare, professioneel opererende ondernemingen is die de wet- en regelgeving, hoe complex ook, in acht neemt.

Flex-in Uitzendgroep is door OpenCompanies positief beoordeeld op kredietrating en betaalgedrag. De beoordeling geeft alle belanghebbenden vertrouwen om zaken te doen.