Alles over Flex-in

Onderstaande vragen geven een overzicht aan praktische informatie betreffende Flex-in Uitzendgroep. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met één van onze vestigingen.

Wat doet Flex-in Uitzendgroep precies?

Flex-in heeft als uitzendbureau contact met werknemer en werkgever. Een werknemer wil graag een baan, een bedrijf benadert ons met een vacature. Wij proberen de juiste persoon op de juiste plek te zetten. Dit doen we door te letten op de wensen en eisen van beide partijen.

Waarom zou ik me bij Flex-in Uitzendgroep inschrijven?

Flex-in biedt de afwisseling en vrijheid van een uitzendbureau met de persoonlijke binding van een vaste werkgever. Jij bepaalt zelf wanneer je werkt en wat voor werk je doet. Tegelijk onderhouden we met al onze uitzendkrachten informeel en persoonlijk contact. Wij geven om onze mensen.

Om de hoeveel tijd wordt er betaald bij Flex-in?

Flex-in betaalt de werknemers eens per vier werken, mits de urenbriefjes op tijd zijn ingeleverd.

Als ik ziek ben, wie meldt mij ziek bij het UWV?

Flex-in meldt jou in dat geval ziek bij het UWV.

Als ik niet meer ziek ben, wie meldt dit dan bij het UWV?

Dat dien je zelf te doen bij het UWV. Dit kan door het betreffende telefoonnummer daarvan te bellen.

Heb ik ook vakantiedagen?

Over de uren die er per week gemaakt worden (met uitzondering van de overuren) bouw je vakantiedagen op. Bij fulltime werk bouw je 2 vakantiedagen per maand op.

Wanneer wordt het vakantiegeld betaald?

Uitbetaling van het vakantiegeld vindt altijd plaats in periode 6 van het jaar. Dit is dus in de maand juni.

Welke CAO hanteert Flex-in?

Flex-in Uitzendgroep hanteert de CAO van de NBBU, de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen. Via de website www.nbbu.nl valt deze CAO te raadplegen.

Ik ben verhuisd/heb een nieuw nummer of e-mailadres hoe geef ik dit door?

Als je jouw (contact)gegevens wilt wijzigen neem dan contact op met jouw dichtstbijzijnde vestiging van Flex-in Uitzendgroep. Ook kan je dit op mail zetten naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zorgen er dan voor dat de juiste gegevens up-to-date in ons bestand staan.