Alles over Flex-in

Verschillende vacatures in transport en logistiek

Flex-in Uitzendgroep biedt als hét uitzendbureau in transport en logistiek veel verschillende vacatures aan. Of je nu fulltime werk of parttime werk zoekt. Ook hebben we werk voor 65-plussers en vutters. Ben je op zoek naar een baan als vrachtwagenchauffeur (als chauffeur C of chauffeur CE)? Klik dan hier voor het meest recente aanbod van vacatures in transport en logistiek?

Digitaal je uren invullen

Heb je gewerkt voor Flex-in dan geef je jouw gewerkte uren aan ons door. Dit wordt gedaan door middel van het urenportaal. Je logt in, vult je uren in en stuurt deze op. De uren worden vervolgens door de klant goedgekeurd waardoor jij binnen afzienbare tijd je loon ontvangt. Makkelijk, snel en efficiënt dus!

Veelgestelde vragen

Enkele veelgestelde vragen die bij Flex-in Uitzendgroep naar voren komen zijn te lezen op deze pagina. Hier vind je informatie over wanneer er betaald wordt, wat je moet doen bij ziekte en andere praktische informatie.

Inschrijven als vrachtwagenchauffeur bij Flex-in Uitzendgroep

Flex-in Uitzendgroep biedt vrachtwagenchauffeurs de afwisseling en vrijheid van een uitzendbureau met de persoonlijke binding van een vaste werkgever. Heb jij interesse in een leuke en goede baan als vrachtwagenchauffeur? Schrijf je dan in bij Flex-in Uitzendgroep! Om jezelf in te schrijven bij Flex-in stuur je jouw gegevens op. Je vult te velden in en binnen een aantal werkdagen zullen wij contact met je opnemen.

We zijn overigens altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s als accountmanagers of intercedent/planners. Zou je bij graag één van de vestigingen van Flex-in Uitzendgroep willen werken?

Nieuws over Flex-in Uitzendgroep

De transport en logistieke sector is continu in beweging. Flex-in is ook continu in beweging, we zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om onze chauffeurs en klanten nog beter van dienst te zijn. Ga naar onze nieuwspagina als je op zoek bent naar het meest recente nieuws, of volg Flex-in Uitzendgroep op Facebook!