Flex-in nieuws

Verhuizing Flex in PSN Zaandam

Grote stap vooruit

Sinds de samenvoeging van Flex-in en Project Support Nederland bleek ons oude kantoor niet meer aan de eisen te voldoen. Rinie Wiebing, directeur van Flex-in PSN, is dan ook blij met de naderende verhuizing: “Het nieuwe kantoor voldoet aan onze toenemende wensen. Het pand is ruimer, praktischer en uitstekend gelegen. Een nieuw kantoor met een betere zichtbaarheid is voor ons dan ook een logische stap.”

Betere faciliteiten

Naast een ruimere opzet en een betere bereikbaarheid biedt het nieuwe kantoor meer voordelen. Rinie vervolgt: “Dit kantoor biedt ons de groeimogelijkheden die passen bij onze ambities. Ook qua kantoorfaciliteiten gaan we er sterk op vooruit. Dat is belangrijk, want onze medewerkers werken iedere dag hard om hun de arbeidsmarkt zo goed mogelijk te bedienen”.

Doel: verdere groei

De verhuizing stelt Flex-in PSN de toekomst met nog meer vertrouwen in te gaan. “Sinds onze samenvoeging van onze bedrijven merken wij een ware groeiversnelling. Onze organisaties versterken elkaar en we bedienen de arbeidsmarkt steeds beter. Ik ben ervan overtuigd dat onze verhuizing sterk bijdraagt aan onze ambities”, aldus de tevreden directeur van Flex-in PSN.

Nieuwe gegevens:

Flex-in PSN Zaandam:

Adres: Kleine Tocht 7B

Postcode: 1507 CB Zaandam

Telefoonnummer planning: 075-230 0100

Telefoonnummer administratie: 075-230 0105