Alles over Flex-in

Voordelig Code 95 halen via Flex-in Uitzendgroep

Flex-in biedt jou de mogelijkheid om voordelig je Code 95 te halen. Ben jij ten minste 6 weken in dienst, dan kun je tegen een verlaagd tarief van slechts € 130,- al aan theoriecursussen Code 95 meedoen. Flex-in betaalt de rest voor je!

Wat is code 95?

Vanaf 2016 moet je als beroepschauffeur elke 5 jaar ten minste 35 uur nascholing volgen. Dit gebeurt in 5 cursusdagen van 7 uur. Je kunt kiezen uit verschillende door het CCV erkende cursussen waarbij ten minste één van de cursusdagen een praktijkdag is. Sommige theoriecursussen worden afgesloten met een examen. Slaag je hiervoor niet, dan krijg je wel gewoon je nascholingsuren voor deze dag toegekend. Overigens zijn er ook veel theoriedagen waarbij je niet alleen maar in een klaslokaal zit, denk bijvoorbeeld aan de cursussen Heftruck, Lading Zekeren of Autolaadkraan.

Code 95 op je rijbewijs

Zodra je aan de nascholingsverplichting van 35 uur hebt voldaan, geeft het CCV dit door aan de gemeenten en kun je de Code 95-registratie laten bijschrijven op je rijbewijs. Zonder deze Code 95-aantekening kun je vanaf 2016 niet meer werken in het beroepsgoederenvervoer!

Voor wie?

Alle beroepschauffeurs die na 30 juni 1955 zijn geboren moeten vanaf 2016 in het bezit zijn van de Code 95. Zodra je minimaal 6 weken werkt voor Flex-in, kun je gebruik maken van de voordelige tarieven.

Wat zijn de kosten?

De gehele Code 95 bestaat uit 4 theoriedagen en 1 praktijkdag. Door de Code 95 via Flex-in te halen, krijg je een voordelig tarief en handelen wij de aanmelding voor je af. De kosten variëren tussen de € 140,- tot € 775,- per onderdeel. Wil je meer weten over de kosten? Neem contact op met je vestiging.

Hoe meld ik me aan?

Werk jij ten minste 6 weken voor Flex-in en wil je gebruik maken van deze voordelige tarieven? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel: 0297-519077.